Sme sa stali súčasťou Cresto Group

Cresto Group uzavrela 01/01/2021 zmluvu o nadobudnutí všetkých akcií spoločnosti Safetime, spol. s r.o. na Slovensku. Safetime je jedným z lídrov na trhu v strednej Európe. Táto akvizícia významne urýchli internacionalizáciu Cresto Group a ďalej posilní výrobné kapacity skupiny, ako aj pozíciu v kľúčových obchodných segmentoch, ako sú verejné služby a veterná energia.

Safetime vyvíja, vyrába a predáva osobné ochranné prostriedky proti pádu, školenia, servis a inštalované systémy na zachytávanie pádu. Rad vysokokvalitných produktov osobnej ochrany proti pádu sa predávame pod vlastnou značkou Safetime®.

CRESTO Group má dlhú históriu spolupráce so spoločnosťou Safe Time a dobre zavedená značka spoločnosti a hlboké znalosti produktov posilnia našu obchodnú oblasť. Tešíme sa, že sme sa stali súčasťou Cresto Group a veríme, že spoločnými silami dosiahneme náš cieľ stať sa popredným európskym špecialistom v oblasti kompletnej ochrany proti pádu a záchranných riešení. Každý deň čelíme veľkým výzvam v ktorých vidíme prognózu ukázať, že aj malá, rozrastajúca firma v srdci Európy dokáže vyrábať produkty do celého sveta s poslaním bezpečnej práce a záchrany ľudských životov.

Sme hrdí, že nás CRESTO Group oslovila a dovolila nám ukázať, v čom sme najlepší.